jueves, 3 de diciembre de 2020

Pilota Valenciana (Tasca 6)

 Hem triat la pilota valenciana com a esport per a tractar per la nostra unitat didàctica ja que ens va agradar com la vam donar a principi de curs i a més es un esport que no s'està practicant actualment i que representa molt de la nostra cultura.

A continuació veurem una infografia d'aquest esport:









3 comentarios:

  1. INÉS LUNA SÁNCHEZ EVALÚA:
    En esta entrada, Luis explica de una forma muy clara y sencilla la pelota valenciana, haciendo hincapié en sus modalidades, materiales, nombre de los golpes y el nombre de los diferentes tipos de pelota además de añadir una imagen de los guantes de un grupo de jugadores de pelota valenciana. La forma en la que ha estructurado la información es muy adecuada, muy fácil de encontrar y destaca la información más relevante para facilitar quedarte con las ideas claves de la pelota valenciana. Me ha gustado mucho el mural que ha seleccionado. Esta entrada se merece un 9,5

    ResponderEliminar
  2. Al llarg d'aquesta entrada Luis explica, mitjançant una infografia, l'esport que ha triat per a desenvolupar la Unitat Didàctica. Cal destacar que aquesta infografia és visible, adeqüada, organitzada i molt senzilla d'entendre. Per això mateix, considere que pot ser molt útil per portar-la a l'aula els primers dies de classe i explicar el joc d'una manera més visual. Per contra, he trobat a faltar les causes de la seua elecció, així com el valor didàctic que la pilota valenciana presenta. Enhorabona Luis! La meua nota és un 8.9.

    ResponderEliminar
  3. Hola Luis, me ha gustado mucho tu infografía ya que en ella detallas características propias de la pelota valenciana, y es atractiva y muy visual para poder llevarla al aula de Primaria. Mi puntuación para ti es de un 8,5.

    ResponderEliminar

Reflexió i autoavaluació

 En el primer paràgraf a es dona a entendre que és important el joc de oposició i entendre'l ja que els alumnes aconsegueixen millorar i...